Buka buku pink

Hi, sy nak tanya nk tggu brpa weeks bila boleh buka pink yaa ? Klau nk buka buku pink dekat klinik swasta okay tak ? #firstmom #pleasehelp

2 Balas

bwh 12w better bukak kat KK kerajaan..sbb swasta mhl 1 hal tp check x details ala kadar..sy ank first hbs beribu jgk tiap kali checkup brp puluh dh kdg ratus 😅ubat pun Klau diorg x de stock Suh kita sendiri beli kat luar Time bersalin hsptl bising sbb x lengkap😅sy ritu tahan jgk kne bebel..n last next preg sy bukak kat KK je

12w dah boleh buka buku. kalau KK, kena call KK untuk appointment. kalau swasta, kena call klinik tu tanya prosedur.