Check up klinik swasta, bersalin kat klinik kerajaan

Salam moms, kandungan dh msuk 35 weeks.. Check up bulanan sy slalu kat klinik swasta.. Dn tk buka buku kat klinik kerajaan.. If sy nak bersalin kat kerajaan, adakah buku pink dr klinik swasta tu diterima? Kene book kat hospital tersebut atau bila ada tanda nk bersalin lgsg dtg sahaja? Trima kasih utk yg sudi menjawab soalan sy..

2 Balas

Boleh je pakai buku pink swasta tu kalau nak bersalin di hospital kerajaan. Tapi kena survey dulu hospital mana puan nak bersalin. Ada hospital kerajaan kena booking dulu, x boleh terus walk in. Kena call hospital mana puan nak bersalin tu, tanya procedure dia

bwk je buku pink dr klnik swasta..jnji bw..incase jika ada pape doc nk rujuk ttg keadaan kesihatan kita..doc blh refer pd buku pink yg ada pd puan ..