sy nak tnye kalau kandungan dh msok mggu ke6 tp bile scan masih xnmpk baby xnmpk jantung normal ke

Ingin tahu

10 Balas

normal https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

normal sis. sy 8w cma nmpk kantung ja.. 10w dah nmpk janin dgn heartbeat😊 tgu lg 2/3mggu sis

2y ago

baik sis....risau pulak sy nie sbb sy prnh keguguran....nnty sy g scan lg

normal sis kecik lg baby tu..8mingu ke atas bru bole nmpk..tpi ikut bdan masing2 jgk lh sis...

2y ago

yeakew sis...risau plak sy...sbb sblm nie prnh keguguran...tp ms tu kuar darah...tp kali nie xde...tu yg tnye

saya dulu 6w cuma nampak kantung je .. scan 8w sekali dah ada jantung 😍

2y ago

sm la sis...nmpk kantung jew....tp doc plak ckp bnd yg merisaukan kite plak😔

Scan semula bila dah cecah 8 minggu .. Awal2 biasanya mmg xnampakn..

2y ago

aamiinn...terima kasih sis

normal sis,,nnti 8week or 9week p scan balik

2y ago

sama2

Normal sbb kecik x nmpk lg 9/10 week baru g balik scan

2y ago

mcm tu yea sis...baik lah

normal sis. sy 8weeek bru nmpk janin

2y ago

kne tggu dlm 8 mggu la br scan blk

Normal masih kecik lg sis

normal

2y ago

ok sis...nnty sy scan semula