assalamualikum nak tnya klau jantung baby dh xde denyutan jantung xnmpk scan bby tu hidup ke???

jantung baby

3 Balas

Masa scan tu doc tak ckp pape ke sis? Macam sy ada bleeding sikit sgt2 masa 11w then scan heartbeat dah xde. Masa 9w ada hearbeat. So doc cakap silent miscarriage.

11mo ago

Then mmg miscarriage ke sis?

sy xde rasa skit n tumpah drah pon xrasa pape....tiba2 doktor ckp jntung ank dh xde 2minggu lgi scan blik untuk tngok n klau xde kne opret...

deh berapa week ? sebelum ni nampak dah ke jantung ?

2y ago

sblum nie dh nmpk masa 8week skrng dh 13week masa scann 12week xnmpk jantung dh cek pakar pon dh xde....jantungg