Just nak tahu#

Sy kandungan da 14 mggu,normal ke perut xnmpk sgt..?? Ade x ibu2 yg mcm sy? Perut membesar tp xnmpk sgt..#ingintahu

5 Balas

Normal dear. I dah 4th pregnancy. Bila 5motnhs baru nampak perut. Mungkin tgk badan jugak kot. I before pregnant 40kg. Sekarang 4th pregnancy pun tak nmpak lagi perut. Dont worry ya dear. I doakan you and baby sihat sllu 😘

Sama mcm sy. Berat sy naik Tp perut tk nmpak pun 😂 Auto risau. Org ckp 2nd pregnancy lebih cpt nmpak perut Tp sy tak pun .

11mo ago

Aamiin....🤲

Sama la sis..14w..tp xnmpak sgt..😅sllu pk bby okay ke x..

11mo ago

btul2....kdng sy pun pk cmtu😄

Hehe saya yang 20 weeks pun perut secotet lagi

11mo ago

ouh yeke...sy risau,sbb sblm ni pregnant ank yg lain perut da nmpk..yg ni xbrp nmpk..

Normal sis. Saya dulu perot 6m baru nampak.

11mo ago

ouh...sy risau ...tu sy tny