Minum Air Gula

Ingatkan teruk sgt rasa air gula.. Td pagi mnum air gula.. Rasa berdebar sbb ramai ckp bole muntah balik.. Da la awal pagi sy da rasa mual.. Susah hati doh.. Tp bila sy minum tadi. Allah.. Rasa sedap je kot.. Manis gula.. Enjoy je minum tadi. Hahaha. Harap x sangkutt la. Aamiin

2 Balas

Yup.. sy 2x kena minum.. teguk smpai habis mcm tu je, rasa cm biasa je pun.. tp yg penting kena suam².. kwn syg minum smpai menangis² jk muntah n pening.. alhamdulillah sy lepas minum air gula leh g wt keje lg..

Hehe okay je sbnrnya. Org terlalu fikir bkn2 sgt n x kena cara minumnya, tu yg jd loya n muntah blk. Mind set tu penting 😁😁