Minum air gula

Hai nak tanya, ada tak kat sini yang minum air gula rasa sedap saja, kalau rasa sedap tu ada kemungkinan kencing manis tak?? Risau pula, suda minum air gula tadi sekarang ni tengah tunggu dua jam utk ambil darah kedua kali. Saya tak ada rasa nak muntah cuma rasa pening2 saja.

2 Balas

xboleh nak agak jugak sis..sebab pening tu pon kdg² salah 1 simptom gula high..saya kalau gula high saya pening kalau gula low pon saya pening..semoga result sis baik² je..

2y ago

ok, semoga result sy ok2 saja

Sy minum 2x sbb bmi lebih. Dua2 minum xde rasa apa, result pn ok. Sbb masa minum xpkir byk, fokus nk habis saja 😅 pening tu sy rasa lps ambil darah 2 jam tu.