weight gain, EOD BP

im pregnant 23 weeks.. did my monthly checkup n i gain 4 kg in a month.. nurse ask me to go to clinic every 2 days for 2 weeks to check my blood pressure.. anyone had experienced in this situation? any advice or tips to control body weight.

4 Balas

Diet makan kena jaga sis. Jangan percaya org cakap "makan untuk dua orang" tu. Ni ada tips sikit tentang mcm mana nak jaga diet/berat masa hamil: https://my.theasianparent.com/diet-yang-baik-untuk-wanita-yang-hamil

5y ago

thankyou sis...