Cyst.

I'm 5 weeks pregnant. Scan dapat tahu Ada cyst? Is that dangerous for me and baby? Kena buat apa utk kecutkan cyst tu?

1 Balas

Biasa bila bby mkin bsr cyst akn mengecut and mengecil.. tp depend pd cyst yg kita alami tu jnis apa...mommies jgn risau n stress k.. nti evry chckup foloup mntk doc tgk mcmne bsr cyst yg ada... Hope evrythng should be fine..mcm sy sblum preggy lagi dah ada cyst.tapi masa preggy dia mengecut..lg bby bsr..lg dia akn mengecil

4y ago

Sebelum preggy tu cyst dia besar x.. Saya pon sama.. Risau sangat..