Sekadar luahan.. Scan hny nmpk kantung kosong..

Sedih & down sgt².. ari ni ada spotting.. direct er.. doc scan hny nmpk kantung kosong.. refer pac.. pn still hny nmpk kantung kosong.. tp doc ckp.. kantung kecik sgt utk 6w6d.. tak blh pastikn lgi.. review bln dpn.. sgt² bharap smoga masi ada lgi permata ibu..

Sekadar luahan.. Scan hny nmpk kantung kosong..
6 Balas

Sy mcm ni jugak , pstu ad spotting coklat dh smpai 7 weeks sy buat scan alhamdulillah dh besar kantung and nmpk heartbeat baby , sis jgn stress jgn pkir bukan bukan elakkan stress , makan makann berkhasiat , semoga dipermudahkan urusan , moga sis n kandungan sihat selalu 🥰

1mo ago

aminnn.. mmg lps blk dr hospital ari tu.. sy jd murung.. kdang nangis sdri.. jd husband decide utk cri 2nd opinion.. alhamdulillah.. sy skrg bfikiran positif sj.. smoga ada kabar baik utk sy..

Kalau irregular period, nanti cuba scan lagi. Saya pun macam sis, lepas 2 weeks baru nampak guna tvs. Jaga diri dan berehat

2mo ago

period sy ok sis.. dtg stiap bln mcm biasa.. tp skjap sak.. dlm 3-4ari da kering.. kitaran setiap bln 24ari jak.. sy mmg track period sbb kmi mmg plan utk ada 2nd baby

Sya bgni lh tu 6minggu. Awal lg rasany tu nmpak kantung jak.. Tp syukur pla skrg dh nmpak bby tu.. Smoga sis mcm sya ya..

1mo ago

aminnn.. makasi sis

berapa size kantung sis? semoga dipermudahkan urusan sis dan baby ❤️

2mo ago

1.75cm jak sis

Sis buat TVS Scan ke Abdominal Scan tu?

2mo ago

baik sis..

Sarah