9W pregnant tp scan only 5W

Hi mommies! now sy pregnant kalau ikutkan dah 9w2d. nak tanya, sy dah bleeding coklat2 dah seminggu lebih. dah pegi hosp check, doc just suruh monitor shj. tapi 2 kali sy scan dkt swasta klinik, result kantung sy kosong, takde baby pun dlm kantung tu and usia kantung tu 5w+. siapa pernah alami mcm ni? now sy still bleeding cokelat2 tu.

4 Balas

Kalau period irregular normal je sis.. saya irregular period 2 bulan skali. Scan 8w baru nmpak kantung ukuran 4w.. Tp nasib x menyebelahi saya. Masa kandungan 10w gugur. Skrng hari ke-17 lepas keguguran. Harap ada rezeki lagi pasni

hello Dee, kawan saya haritu ada case sama macamni juga. lepastu doctor advice suruh datang balik lepas dah 7 weeks. alhamdulillah dah ada heartbeat semua masa tu . tapi dia tak bleeding spotting tu

2y ago

Hi maryam.. alhamdulillah. mesti kawan awak rasa leeeeega sangat kan.. harap2 sy pun mcm tu. doakan sy!!

sy tengah alami sama situasi mcm sis skrg ..boleh sy tahu apa mksud bleeding coklat tu? skrg dh msuk hri ke 3 bleeding

sy pun sma