Missed Miscarriage

Harini sy 10 minggu 3 hari. Scan byk kali dah takda jantung. Cuma kantung kosong je. Doc dah diagnose missed miscarriage. Lagi 2 minggu scan lagi. Tapi bila kencing, ada keluar lendir² coklat. Dan dlm gambar ni paling besar dia keluar bersama air kencing. Sy tak tahu ni apa. Ibu² pernah mcm ni tak?

Missed Miscarriage
4 Balas

Hai sis just nak share pengalaman walaupun soalan sis dah lama. Saya pernah keluar ketulan darah sebiji mcm kacang merah tapi lagi besar drp kacang merah tapi dia mcm ada tali pusat masa tu dlm 3/4 weeks tak sempat pun nk tunggu sebulan baru jumpa doktor. Konfius juga mula2, saya fikir itu mungkin keguguran sbb tak ada period normal keluar mcmtu.

kes sis macam saya juga,11 weet scan banyak kali belum lagi nampak heartbeat baby Dr suruh datang 2 minggu kemudian tak sampai 2 minggu dah keluar darah sekit2 sampai 5 baru keluar janin baby saya,belum rezeki kita sis....

mcm sy, keluar dlm masa 2 minggu.. keluar drh sikit².. smp masa akan rasa sakit perot sangat².. lps tu keluar darah ketul² dan janin tu...

Kantung start nak jatuh tu. Sy awal2 nak gugur un keluar ketul kecik2 ni. 3 hari lepas tu baru kantung turun

3y ago

yeke awk. td sy kencing pun kluar lagi lendir² warna coklat. tp x sakit pun. risau.