Jom Cari & Menang Produk Berpantang dari Tungbayee!

Ikuti cara mudah ini: - Ikut theAsianparent Malaysia dan Tungbayee di laman sosial Instagram - Kira berapa tungku herba dalam gambar dan kongsikan jawapan dan screenshot yang anda sudah ikuti theAsianparent Malaysia dan Tungbayee di post rasmi DI SINI https://community.theasianparent.com/contests?lng=my

Jom Cari & Menang Produk Berpantang dari Tungbayee!
294 Balas

Ada 8️⃣ Tungku herba #tungbayee di dalam gambar.. Sebagai bakal ibu untuk anak pertama, tungku herba ini sangat menjadi keperluan untuk memudahkan saya berpantang di kampung. Produk dari tungbayee juga merupakan pilihan utama saya & bakal ibu yang lain. Semoga ada rezeki saya & bakal baby saya untuk menang peraduan ini Done Follow kedua-dua instagram : @theasianparent_my @tungbayee

jawapan ada 8 tungku di dalam gambar tersebut ia juga bole digunakan saat berpantang kerana bole mengeluarkan segala angin dalam bdn dan bole melancarkan pendarahan setelah bersalin tungku juga bole digunakan kepada bayi untuk melegakan angin ii didalam bdn bayi tersebut dan bole mengurangkan apabila bayi terkena angin pasang di bahagian alat kelaminnya ini juga sangat membantu 👍🏻

Jawapan : Ada 8 tungku herba Set tungbayee berpantang sangat membantu dan memudahkan untuk ibu-2 yg akan berpantang sendiri nanti. Semoga ada rezeki saya dan baby menang set berpantang tungbayee ni. 4 tahun ttc dan berjaya hamil tahun ni, tak lama dah nak bersalin. Semoga dimurahkan rezeki semua, Amin 🤗🤲🏻 Done follow ✅ @theasianparent_my @tungbayee Ig : _syasyaathirah

JAWAPAN: 8 Tungku herba Bertungku merupakan satu daripada amalan utama dalam rawatan tradisional Melayu selepas bersalin. Amalan bertungku ini dikatakan dapat membantu dalam menyembuhkan, mengecutkan dan membetulkan kedudukan peranakan,memecahkan lemak, mengembalikan kecantikan kulit perut, melancarkan aliran darah, membuang angin dan seterusnya mempercepatkan proses penyembuhan.

Jawapan: 8 tungku herba Amalan bertungku sangat bagus bagi melancarkan darah, mengecutkan rahim, mengeluarkan angin dari dalam badan dan melegakan keselesaan badan baik bayi mahupun mommy. Sekiranya saya berjaya memenangi peraduan ini, ia merupakan hadiah yang terbaik buat bayi pertama saya. Terima kasih Tungbayee dan The Asian Parent 😊 Instagram : ismaattiyah

Jawapan : 8 tunku herba Kawan-kawan mengesyorkan saya mengunakan produk ini semasa dalam pantang mamandangkan keberkesanan kepada ibu dan bayi jadi saya tidak teragak-agak dan yakin dengan produk ini. Saya bakal menjadi ibu dan sekiranya saya berpeluang merasai pengalaman bersama set berpantang Tungbayee sudah tentu saya akan mengesyorkan kepada lebih ramai lagi.

Jumlah : 8 tungku Sewaktu melahirkan anak pertama saya tidak mementingkan tungku kerana terlepas pandang dan kurang ilmu tentang berpantang/pembesaran dan kepentingan tungku ketika anak masih bayi lagi. Sekarang saya sedang mengandung anak kedua dan menyedari betapa penting nya tungku dalam penjagaan semasa berpantang. Moga ade rezeki untuk anak saya Aminn

Jawapan : 8 tungku herba Done follow TheAsianParent & Tungbayee ✅👍🏻 IG : @hazlyka Set tungbayee berpantang set sangat membantu ibu dalam menghadapi masa masa bepantang dengan selesa 😊 . Semoga ada rezeki saya dan baby untuk saya gunakan semasa berpantang . ❤️❤️ Terima kasih TheAsianParent & Tungbayee atas peluang yang diberikan

8 Tungku herba #tungbayee dalam gambar 8️⃣ Sebagai seorang bakal ibu, tungku herba menjadi salah satu keperluan penting bagi memastikan pengalaman berpantang saya berjalan lancar dan mudah. produk TUNGBAYEE pilihan utama. #Mudahnya Berpantang Sendiri 😊 dengan Tungbayee Done follow instagram: @tungbayee @theasianparent_my ig : amramurni

jawapan: ada 8 Tungku Herba #tungbayee tungku herba merupakan salah satu keperluan penting buat kami bakal- bakal ibu ini kerana ketika berpantang tungku tungbayee ini dapat membantu dengan mudah ketika sesi berpantang nanti..semoga ada rezeika saya dan bakal baby nanti ❤️ done follow kedua- dua instagram @theasiaparent_my @tungbayee Done