👶🏻👶🏻👶🏻Jom Kira & Menang!

Jadi pemenang bertuah kami dan bawa pulang Cocoonababy Nest bernilai RM1099 dari Red Castle! Ikuti cara mudah ini: - Ikut theAsianparent Malaysia dan @bloomandgrowmy di laman sosial Instagram - Kira jumlah bayi tidur dan kongsikan jawapan pada ruangan komen post Instagram theAsianparent DI SINI - Screenshot dan kongsikan di post rasmi komuniti DI SINI https://community.theasianparent.com/contest/jom-kira-menang/1960?lng=en

👶🏻👶🏻👶🏻Jom Kira & Menang!
346 Balas

Hi @bloomandgrowmy and @theasianparent_my 😍❤️ terimakasih Kerana menganjurkan Pertandingan Kira Dan menang pada Kali ini. 😍❤️Jawapan sy; 10 emoji bayi yg sedang tidur. Dan 1 orang bayi sebenar yg sedang tidur dengan selesa Di atas Cocoona Baby Nest 😍👶 semoga sy terpilih sebagai pemenang bertuah supaya baby saya dapat tidur dengan selesa Dan nyaman Di atas Cocoonababy Nest yg empuk 😍❤️🥰 Nama akaun Di applikasi theAsian parent : naimah Abdul malek

jawapan mommies ♥️ terdapat emoji 10baby tidur, dan 1baby tidur di atas tilam bloomandgrowmy yang empuk nak dimenangi! 🥰 baby saya bakal lahir 14/1/2024, 154hari lagi bakal saya menimang cahaya mata pertama. seronok bayi saya dapat baring atas tilam bloomandgrow malaysia ni, semestinya nyenyak dan selesa tidur bayi saya! mommies dah follow @theasianparent_my & @bloomandgrowmy dan comment diruang komen ig ♥️ Instagram: shljhk

Jawapan 🔥 ada 10 bayi tidur dalam gambar emoji dan 1 real gambar bayi sedang tidur di atas tilam cocoonababy nest so total ada 11 bayi tidur dalam gambar yang di pamerkan ✅Follow if theasianparent_my and bloomandgrowmy ✅Kira jumlah bayi dan kongsikan di ruang comment ✅ Screenshot dan post ke aplikasi rasmi theasianparent #cocoonababynest#joincontest#nakmenang

Jawapan 🔥 ada 10 bayi tidur dalam gambar emoji dan 1 real gambar bayi sedang tidur di atas tilam cocoonababy nest Ig:dhia_dyla ✅Follow if theasianparent_my and bloomandgrowmy ✅Kira jumlah bayi dan kongsikan di ruang comment ✅ Screenshot dan post ke aplikasi rasmi theasianparent #cocoonababynest#joincontest#nakmenang

Jawapan 🔥 ada 10 bayi tidur dalam gambar emoji dan 1 real gambar bayi sedang tidur di atas tilam cocoonababy nest Ig:dhia_dyla ✅Follow if theasianparent_my and bloomandgrowmy ✅Kira jumlah bayi dan kongsikan di ruang comment ✅ Screenshot dan post ke aplikasi rasmi theasianparent #cocoonababynest#joincontest

Jawapan 🔥 ada 10 bayi tidur dalam gambar emoji dan 1 real gambar bayi sedang tidur di atas tilam cocoonababy nest ✅Follow if theasianparent_my and bloomandgrowmy ✅Kira jumlah bayi dan kongsikan di ruang comment ✅ Screenshot dan post ke aplikasi rasmi theasianparent.. #cocoonababynest#joincontest#nakmenang

Jawapan 🔥 ada 10 bayi tidur dalam gambar emoji dan 1 real gambar bayi sedang tidur di atas tilam cocoonababy nest ✅Follow if theasianparent_my and bloomandgrowmy ✅Kira jumlah bayi dan kongsikan di ruang comment ✅ Screenshot dan post ke aplikasi rasmi theasianparent #cocoonababynest#joincontest#nakmenang