Screenshot, Kongsi & Menang!

5 Pemenang Bertuah Bakal Memenangi Set Nursing Bra dari Boss Mama Bernilai sebanyak RM1,000! Syarat wajib pertandingan: Klik 'Sertai' untuk di kira sebagai 1 penyertaan di: https://community.theasianparent.com/contest/screenshot-kongsi-menang/1955?lng=my Ikuti cara mudah ini: - Ikut theAsianparent Malaysia dan Boss Mama di laman sosial Instagram - Jawab soalan ini di ruangan komen "Beritahu saya anda menyusu badan tanpa memberitahu saya anda menyusu badan.…." - Screenshot dan kongsikan pada ruangan komen post Instagram theAsianparent DI SINI dan di post rasmi aplikasi theAsianparent DI SINI

83 Balas

Beritahu saya anda menyusu badan tanpa memberitahu saya anda menyusu badan. #TapBossMamacontest Semoga ada rezeki saya dan bayi saya yang bakal lahir pada 9 October 2023 untuk memenangi nursing bra dari Boss Mama Malaysia. Aamin.. Saya juga ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke-66 buat seluruh rakyat Malaysia. MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! #mommyof3

Beritahu saya anda menyusu badan tanpa memberitahu saya anda menyusu badan Sentiasa pakai baju yang ada butang atau zip depan bila keluar kemana2 sejak ada baby ni dan akan cari nursing room...bila anak dah kenyang mak pula lapar ✔️follow ig theasianparent_my and bossmama.my #bossmamacontest

Beritahu saya anda menyusu badan tanpa memberitahu saya anda menyusu badan Sentiasa pakai baju yang ada butang atau zip depan bila keluar kemana2 sejak ada baby ni dan akan cari nursing room...bila anak dah kenyang mak pula lapar ✅follow ig theasianparent_my and bossmama.my #joincontest

Beritahu saya anda menyusu badan tanpa memberitahu saya anda menyusu badan Sentiasa pakai baju yang ada butang atau zip depan bila keluar kemana2 sejak ada baby ni dan akan cari nursing room...bila anak dah kenyang mak pula lapar ✔️follow ig theasianparent_my and bossmama.my

"Beritahu saya anda menyusu badan tanpa memberitahu saya anda menyusu badan Sentiasa lapar walaupun baru sahaja makan🥴.Dan the best part berat badan turun tak perlu diet 😍 makan apa sahaja yang rasa nak makan tanpa perlu risau berat badan naik🥰

When you are carrying a small, pretty and cute insulated bag 👜which ausually in rectangular/square shape, yup, breastfeeding mothers knew exactly that, that is a cooler bag where we carry breastpump, storage bottle and plastic😉 #TapMamaBosscontest