Sgt2 recommended

Krim ni pnh guna ms ank bby..cpt hilang ruam2 yg ada dan kesan melecet.. blh msukkn dlm wish list mommy 2

13 Balas

Betul. Sampai sekarang anak umur 3 tahun pun masih guna ni. Kalau gatal kena gigit nyamuk pun saya sapu ni 😂

Betol ank sy pon pakai ni dpt free sample dari hos sgbuloh dia bagi hamper sgt2 ok ye cream ni

agree 100%. guna ni jugak. mmg skejap je baik. 1-2x sapu je, terus hilang ruam lampin

sama. sy dpt free sample dr hosp. pakai sekejap je dh hilang nappy rash

nak tnye klau belakang telinga baby jdi merah n berair ape nk buat ye

5h ago

letak tepung ubi kayu jer...sy buat mcm tu...petua org lama2...inshaAllah okay...lembutkn kulit bby jgk

recommended untuk ruam..boleh jugak gune untuk nipple crack

betul2. saya pun letak ubat ni, ruam utk di bahagian pampers takde

Betul.. serasi pakai kat anak saya

Yee sgt recommended selepas sudocrem .

2h ago

Sudocream newborn boleh pakai ke sis ?

Plg best guna sudokrim gata ruam mjdi