Jom Cari & Menang Produk Berpantang dari Tungbayee!

Ikuti cara mudah ini: - Ikut theAsianparent Malaysia dan Tungbayee di laman sosial Instagram - Kira berapa tungku herba dalam gambar dan kongsikan jawapan dan screenshot yang anda sudah ikuti theAsianparent Malaysia dan Tungbayee di post rasmi DI SINI https://community.theasianparent.com/contests?lng=my

Jom Cari & Menang Produk Berpantang dari Tungbayee!
294 Balas

Jawapan: 8 Tungku Anak lahir sebelum ini tidak pernah bertungku dan cuba sertai peraduan ini untuk dimanfaatkan kepada anak yang bakal lahir sekarang. Syabas buat TungBayee kerana memudahkan para ibu zaman moden sekarang untuk menungku bayi baru lahir. Saya sangat berharap agar rezeki berpihak kepada saya dan bayi bakal lahir ini. AAMIN.

Jawapan: 8 tungku herba Amalan bertungku sangat bagus bagi melancarkan darah, mengecutkan rahim, mengeluarkan angin dari dalam badan dan melegakan keselesaan badan baik bayi mahupun ibu. Sekiranya saya berjaya memenangi peraduan ini, ia merupakan hadiah yang terbaik buat bayi kedua saya. Terima kasih Tungbayee dan The Asian Parent 😊

Jawapan : 8 Tunku herba Saya sudah pun mengikuti instagram TheAsianParents dan Tungbayee Set tungbayee ini akan sangat membantu saya ketika berpantang mahupun selepas berpantang. Bau juga sangat harum. Moga ada rezeki saya dan babh saya yang bakal lahir tak lama lagi. Terima kasih berkongsi rezeki dengan adanya contest ini.

Jawapan: 8 tungku Bertungku sangat bagus untuk bayi ianya dapat mengeluarkan angin di dalam badan bayi serta dapat melegakan ketidakselesaan bayi. Saya sangat yakin dgn tungku jenama @tungbayee yang ianya dapat melegakan untuk bayi pertama saya😍. Terima kasih The Asian Parent dan Tungbayee❤️ Insragram: 97nurulauni

Done follow ✅ Jawapan : 8 Tungku Herba #tungbayee di dalam gambar. Saya selalu melihat iklan dan review Yang bagus tentang produk tungbayee di dalam media sosial. Alhamdulillah sekarang saya sedang mengandung anak pertama dan ingin mencuba produk dari tungbayee. Semoga ada rezeki untuk saya dan baby. Terima kasih

Jawapan : 8 tungku Tungku sangat baik dan berguna bagi ibu-ibu semasa berpantang. Ia membantu melancarkan peredaran darah, menghilangkan sakit sendi, membantu membuang angin, membuang kebas-mebas badan dan banyak kegunaan lain. Harap ade rezeki baby untung menang tungku ini. Done follow theasianparent and tungbayee.

Jawapan : 8 tungku herba Moga ada rezeki untuk isteri sy/ mama kepada anak pertama sy untuk menangi set berpantang dari tungbayee, untuk kesejahteraan dan kesihatan isteri sy ketika berpantang selepas melahirkan anak pertama kami. Moga ada rezeki buat kedua isteri dan bakal anak kami. ♥️♥️ Ig - @adamrizzal

Jawapan : 8 tungku herba Moga ada rezeki sy dan anak untuk memenangi set berpantang dari tungbayee. Nervous untuk anak pertama yg bakal lahir sbelum hari raya aidilfitri 2024. Semoga tungbayee juga terus suksess memberi sokongan kepada ibu2 berpantang utk kesihatan dan kesejahteraan bersama. Ig - @esyanismail

Jawapan: 8 Tungku Done Follow IG.. Mudahnya berpantang sendiri dengan TungBayee. Moga perniagaannya bertambah maju dan success. Tahniah kerana keluarkan produk untuk kami ibu ibu berpantang. Sangat memudahkan. Tahniah kerana keluarkan produk TungBayee.. Tak sabar nak guna. Moga ada rezeki saya. Insya ALLAH.

Jawapan : 8 tungku herba Berpantang selepas bersalin ni penting untuk ibu-ibu dalam mengembalikan tenaga dan juga penjagaan kesihatan dalaman wanita. Jadi, set berpantang Tungbayee adalah salah satu produk penjagaan selepas bersalin yang boleh dicuba oleh para ibu. I wanna try this product please! :)