Berapa lama ibu di dalam bilik bersalin?

Hi ibu! Ingat lagi tak ibu berapa lama dalam bilik bersalin? Jom komen di bawah untuk kongsikannya bersama kami! Pengalaman ni pasti ibu tak dapat lupakan sampai bila-bila kan 🥰

Berapa lama ibu di dalam bilik bersalin?
215 Balas

💛anak sulung . layan contraction dari pukul 6pm , tggu husb balik kerja, pukul 12am lebih gerak ke hospital , sakit tahap gila dah dalam kereta berguling2 😂 sampai hospital terus masuk lr , pukul 0106am keluar si abg skrg dah 5tahun . time ni tktahu sakit sbb nk bersalin sbb anak first kan , tapi mak ada jaga . 💚anak kedua , baru bersalin julai . start sakit2 senang dari pukul 3pm, lepas isyak start sakit 5minit sekali , tahan duluuu , pukul 10pm lebih baru gerak hospital , check baru 3cm 😌 tapi sakit dia yaAllah . then pecah ketuban pukul 6am , pukul 0726am lahir princess mama. pengalaman lahirkan anak kedua paling ngeri 😆 mmg trauma bethol! dari time pregnant macam2 ujian, dgn sakitnya . Allahuakhbar, apapun syukur mama dah dikurniakan sepasang anak2 yang comel ❤️❤️❤️