Sunat baby girl

Ibu2 sunatkan baby girl waktu brpa bulan? Ssah tak nak jaga & baby demam tak? Lagi satu kalau baby inject Hepatitis tu baby akan demam ke?

5 Balas

Sy sunatkn anak time umur 2bln lebih. Doc ckp better sunatkn sblm umur 6bln sbb time tu kulit dh liat, n agk sukr nk potong.. cmtulh😅 lgpn elak bby gerk aktif time prosedur.. alhamdulillah ank ok xde ape.. n doc tu ckp xde pantang ape2 sgt.. ikut pd byi rsny.. skjp ja prosedur tu😉