Baby sunat 5 bulan

Ada tak mommies yg sunatkan baby girl masa umo 5 bln? Nk sunat awal aritu tp klinik tu nak msa 3 bulan lpas dia kna inject. Tp bby saya inject lmbat plk aritu sbb demam. Skrg dh 4 bln ++ nak msuk 5 bulan dah. Dh pndai mniarap. Saya dah terlambat sgt ke ??

6 Balas

Lbih kurang sy.. nk sunat bapaknya balik2 busy. Dkt 5bulan lbih bru sunat.. ok ja baby.. dorg bedung tgn, proses.. xngis pn .. balik doc bg ubat sapu. 😊

5y ago

Ouhh ok sis tq

Rsny ok.. pling2 sblm msuk 6bln sbb tkut bby aktif time prosedur n kulit dging liat doc ckp😅

boleh jee mommy . tak lambat lah 😊 saya sunatkan princess saya umur dia 4 bulan lebih

ok je bby sunat 5 bln..lgi pun xsakit..skjp prosesnya..

Boleh je sunatkan.

Boleh lagi..