Misi berleter pasal duit patient

Hi ibu2 smua . Pernah ada pnglaman tak jumpa misi yg suka berleter marah patient . Mcm sya , cek up haritu ank kdua ni . Tiba2 misi berleter suruh simpan duit , dia ckp mcm ni " mcm mna kalau brsalin nnti tiba2 uri tak dpt keluar . Tak ke smua tu pkai duit " ha.."kalau takda duit jgn pregnant . Takkan Anak lahir nak tngok mak bapak dia takda duit" . Seriously sy sakit hati sngat .. bukan nk kta sy ada duit . Tapi misi ckp mcmtu seolah2 merendahkan sy ,yg suami sy krja biasa sja . Kalau dia bgtau cra halus ,sy terima. Ni tak ,mcm memperli sja . Wajar ke seorang misi yang merawat ibu mengandung akn sentuh bab kewangan macam tu . Sy tak kesah Klau dia just ckp simpan duit sj .ni tak , smpai dia ckp yg sy nnti jangan tak mampu pulak beli brg kperluan Anak sy. Dia ckp ,Klau ada duit jgn shopping jak kerja .. ya Tuhan , sy bukan kaki shopping pun . Dn knp misi tu boleh ckp mcmtu .. tergugat sngt emosi sy sbgai ibu mengandung ni . Patut ke sya lawan balik .sbb sy rasa sy tak layak dibuat bgitu . Sy cuma perlukan rawatan shja . Klinik gov ni . Sedihnya . Dan haritu hb sy low 11.6 saja . Dorang ckp bnda yg buat sy tersinggung spt "g***r" . Macam mndokan bnda tak baik pda bby sy ..cilaka betul mulut dorang ..sy dah tak sabar ..patut ke sya marah balik . Mulut mereka mmg jahat sngt ..mohon kata semangat dari ibu2 skalian😥#pleasehelp

10 Balas

nilah sy tkut nk pg klinik gov..mulut nurse melampau..sy tkut terdoa yg buruk untuk dorang