Hb turun,macam mana cara nak cepat naik kan hb🙏

Ibu² saya mnm ubat tambah darah selalu ubat tu klur balik muntah balik kenapa ya,ingin tahu cara² untuk cepat hb naik..buah tembikai,betik boleh naik kan hb tak,saya beli kerang mahal sekrng.apa tah g hati ayam..kalau tempat Korang mungkin murah..tempat saya susah..

29 Balas

Buah pisang dengan avocado boleh tambah darah sis. Banyakkan juga buah oren untuk penyerapan nutrien. Makan sayur banyak macam bayam broccoli. Daging merah dan telur sumber protein boleh tambah darah juga.