Ada tak ibu yng tahu cara mnm pati delima gulsan

Siapa sini mnm pati delima gulsan..cara mnm nk bgi cepat naik hb low..Sya sbb check hb 10.5, sebelum tu 11.3,syng saya dh 34weeks1days.🤦💆

2 Balas

saya letak satu sudu pati gulsan n campur sikit madu.. ad sesetengah ibu² kata boleh minum terus satu sudu pagi n satu dulu malam..

2y ago

ouhh klu bncuh dngn sedikit air boleh tak..bolh berkesan tak

try sis search pati delima dlm ni , sbb ada org tnye sblm2 ni mgkin sis blh tahu cra mnm😊