Hb Low

Hello mommy.. Sy ada masalah hb low.. 9.4..sy jenis darah O+ ada tak cara cepat nak naik kan hb.. Sy pregnant ni suka minum air bergas, coffee & tea.. Kalau ada petua cepat naik kan hb share2 lah ye..tq..

1 Balas

Sis. Jgn mnum coffee or tea. Sbb bole drop kan lagi hb sis sbb ad kandungan caffeine yg tinggi. Sy pon darah O+. Amalkan mkn sayur bayam, jambu batu. InsyaAllah bole naik. Ubat tmbah darah jgn lupa jgk ye .