Minum air gula 15w

Hi ibu2. Saya baru je lepas minum air gula. Ya allah. Air gula dh nk hbis dlm cawan. Saya boleh tersedak smpai muntah 😭 dpt oren kt kk. Tpi tu laa dia mcm ada bau something yg buat kite taksedap kat tekak. Ibu2 ada tips tak untuk saya repeat kali kedua ni 😥

6 Balas

awk ada curi nafas sambil minum?

8mo ago

awk dpt suam ke sejuk? sy dpt yg sejuk, sedap pulak. sy minum selaju boleh. curi nafas sekali saja..pastu tenang2..sbb bila gelabah mula la nk terkeluar balik. lps bg cawan balik dkt misi, sendawa bau air gula..terus tutup hidung xnk bau 😅