Air gula perisa oren di klinik luar

Air gula ini lagi sedap dari air gula yang kat kk, minum pada suhu bilik pun tak rasa nak muntah atau perit di tekak. Terasa macam minum air gas perisa oren F&N je..sekadar berkongsi pengalaman sahaja

Air gula perisa oren di klinik luar
2 Balas

air gula dekat kk kita dapat ikut batch yang datang. kalau masa kita minum dapat yang ada perisa tu rezeki. biasa ada yang biasa, oren dengan strawberry. ni misi saya yang cakap. rezeki saya dapat perisa oren. sekali teguk je minum.

1y ago

baru cek kat shopee.ada jualll.nti nk tny misi kat kk tmpt sy.blh tk sy mnum yni nnti.sbb lg sbulan kne repeat mnum air gula lagi.terliur wehhh

👍🏻