Minum Air Gula Barikel

Hi, ada sesiapa pernah try tak minum air gula ni? Rasa dia mcm mana ya? Better dari air gula kk perisa oren atau sama je

Minum Air Gula Barikel
8 Balas

sy bru je minum yg perisa oren .sedap .xmacam air gula kat kk ataupun serbuk...sejukkn shari..esoknya pagi² bawa g kk minum sejuk²..sedap..👍

11mo ago

ok sis...takde la cuak sy nak minum..tq awak♥️♥️♥️

sy pernah minum yg strawberry. okay jgk. yg pasti lagi sedap dari yg serbuk kt kk perisa oren tu. kawan sy kta perisa epal sedap 😅

sedap air gula mcm minum air gas...sya dh 2 kali minum air gula....xle seteruk air gula kat kk...sya beli perisa oren...

11mo ago

Thank youuuuu 😍😍😍 lepas ni takda la risau nak minum air gula..

Saya minum yang Oren. Memang sejenis takboleh manis langsung so rasa air ni kaw kaw sangat manis dia 🤣🤣

11mo ago

😂😂😂 kalau sis boleh go dgn air gula KK lagi bagus, jimat dah situ 🤭

Pengalaman saya minum BARIKEL STRAWBERRY. Memang sedap sangat. Macam tak cukup sebotol 😆

11mo ago

Yeke sis.. ramai respond minum yg oren..yg perisa lain org mcm tak berani lagi nak try..

Saya pun minum yg oren ni.. sedap mcm f&n oren . Siap borak2 lg sambil minum sbb sedap

11mo ago

Thank you sisss 🥰😍

Sy cuba yg oren. Rsa mcm air gas fanta😅

10mo ago

sedap pulak nampak air gula berperisa ni

nak beli kt mana nii

11mo ago

dkt farmasi ada jual..takpun sis tanya dulu KK tmpt sis boleh tak beli dkt farmasi then minum dkt KK..mcm dkt KK saya diorg tak kasi, tp nak buat test ni dkt swasta boleh, swasta bagi minum yg ni jugak