minum air gula

salam nk tnye. td saya kena minum air gula. mcm mane laa mom2 lain boleh telan sekali hbis mcm tu? saya tak boleh laa skali hbis.. kena sikit2.. then doc suruh repeat lg next week. hmmm.

2 Balas

Tarik nafas teguk byk2 mummy lps tu hembus nafas slow². Buat dlm 2 or 3 nafas, paling penting kena think positif jgn fikir psl loya nk muntah tu 🤭🤭 good luck ye mummy

Wslm saya dapat yang air gula warna oren. Telan sekali teguk. Itu pun ada akak tu kata rasa air fanta oren. Rasa nak muntah tapi tahan je. 😅