Ubat kuatkan rahim

Hi ibu2 nak tanya bulan 7 sy keguguran. Dan harini cek double line alhamdulillah. Soalan saya, perlu ke sy ambik ubat kuatkan rahim? Boleh share pengalaman semua?

11 Balas

Lpas gugur kan... Bpe lama nak rest sblm pregnant balik yer? Sy bru lpas gugur 4mggu kandungan...

2y ago

3bulan..3x dtg period.. lpstu amalkan folic acid.. dan mkanan yg lain brkhasiat tggi zat..sayuran..buahan²..kurma...susu kambing.. inShaaAllah ada rzeki lagi..cepat lekat... Yg pasti jgn stress... Sy pgalaman gugur bulan 2 haritu..tak sedar pregnant..sy lasak rumah mak kena banjir..kerap turun KL mmbantu keje2 berat.. dlm masa sama trkena covid.. dan busy buat prsiapan majlis knduri jugak.. Mgkin gugur brkait rapat sbb lasak n covid jugak....dan mgkin mmg takde rezeki... Skrang alhmdulillah..Lekat smula dah 4bulan..