Dapat tahu pregnant

Ibu2 kt sni cuba share cmne boleh syak yg ibu2 mcm pregnant selain dri upt test hehe? Sy kawin xsmpai sbulan lg. Masa tu sy honeymoon kt phuket ngn hubby. Bfore sy fly ke phuket tiba2 sy demam panas, plus batuk truk. Sy siap pkir balik utk cancel pegi honeymoon sbb demam panas. Tp sy pegi jgk sbb pkir honeymoon. Biasa sy priod 4hb.. kbetulan date tu sy tgh honeymoon. Sy pun fly siap bwk pad byk2.. tiba je 4hb sy xpriod. Then delay 3 ari.. time tu sy happy lg siap buat aktiviti lasak smpai daki bukit, snorkeling. Cuma sy prasan time daki bukit kt sana sy mcm mengah yg luar biasa. Then time tu sy tringin nk mkn mcm2. Bila kt airport nk balik ke mlaysia, sy tringin betul nk makan jeruk mangga yg jual dlm packing mcm kt petrol pum tu. Nsib 7E kt airport situ ada jual.. time tu sy mcm pelik knpa tringin jeruk lain mcm. Smpai ke malaysia, sy demam smula. Sy xpriod smpai sminggu lebih. Bru sy rasa nk test upt. N yes double line! Trus gtau husband. Gi klinik cmfirm preggy. Xlama lps tu sy alahan teruk smpai warded n tpaksa bhenti keje ?. Alhamdulillah skrg dh 36week.. xsabar nk tgk baby keluar hehe.

1 Balas

Sebijik mcm sy😍😍😍 cma yg honeymoon tu x laa... Demam, hiking, batuk, warded n brhnti keje.. sama😂😂