Alahan teruk ke

Sy baru nk masuk 11 mggu tp alahan sy makin hebat. Smua bnda nk d muntah kn smula. Lps tu lapar, lapar pun muntah lg slps tu. Ada masa tu sy rasa angin naik smpai kt kepala rasa mcm nk tarik2 je smua rmbut ni sbb sakit. At the same time sy rasa mcm nk mati je/berkeinginan nk mati. Ni kategori meroyan ke ap? Sbb sy btul2 x kuat. Sy tahu rezeki tp mental n emosi sy betul2 x strong skrg

2 Balas

Tak meroyan sis, kira alahan tu. Kalau tak tahan sangat, refer dgn doc. Doc akan bagi ubat tahan muntah biasanya.

alahan je tu sis