Kepala rasa pusing

Sejak lps brsalin tu smpai skrg kepala sy rsa mcm pusing je . Bila jln tu rsa mcm nk tumbang . Skrg bila jln kt luar ke msti berpaut kt suami . Mcm hritu sy brjln dlm mall sy rsa mcm bangunan tu plk yg bergoyang nk roboh . Knp ea jd mcm tu ?

6 Balas

mcm sy larh keadaan sekeliling bpusing2 sy smpai xblh nk bgn n ble mkn muntah2,g check kt hsptl doktor cme ckp mybe gastrik,dh lme dlm semggu ok,lps dr 2 jd lg skli g check doktor bt check up smpai ke telinga n ckp mybe sbb tahi telinga keras nie,kli ketiga jd btmbh teruk sy g check up pakar ckp sy kne sakit vertigo,sy kne sakit vertigo tahun lps mse mgandungkn anak sy,n lps bsalin doktor bt appoiment srh fisio,g larh check kter xtaw dalaman bdn kter mcm mne

bahayanya. mcm simptom pre eclampsia xpun vertigo. sbb sy sendiri pernah kena vertigo thn 2020 masa tu x kahwin lg. tutup mata pun still rasa berpusing. doc smpai risau takut kena time tgh drive ke ape. better gi check.

lpas bersalin mesti nk bnyk kan rehat cukup².smpi btul² habis waktu kita berpantang..

pergi klinik check.. mcm sy slpas bersalin mudah sgt naik darah..

pegi hospital check.

pergi cek