positif ke negatif

hi ibu2 dan kakak2, saya check upt sebentar tadi saya nampak test line tu pink samar2. adakah saya hamil ya? lewat period dah 4 hari. nak sgt hamil 😭 ttc 1 tahun lebih

positif ke negatif
9 Balas

congrats sis🥰sy pon guna test yg nie jugak lewat 5hari period. Sama la line mcm nie then sy keep test 2hari lepas tuh, lain dia makin pekat. Then sy test guna dip & tell, Double line jgk🥰Skg sy dh 27minggu.. Anyways tahniah sis, tc of your miracle baby🥰

sy dulu macam nii lah samar ii pastu seminggu lps tuu sy check semula upt alhamdullilah dh jelas nmpk. tahniah puan start skrng jgn buat kerja berat ii ye. pastu nanti kalau kandungan dah 8week dh blh gii scan utk pengesahan and terus buat buku pink tauuu

InShaAllah ada Tu. genap seminggu missed period, cuba test guna upt lg. kalau makin terang tu ada lah tu . untuk scan , better 6w ke atas @ missed period 2week. kalau saya, saya scan time 8w sebab nak tengok jantung sekali dgn janin

1y ago

Aminnn...semoga kita semua di murahkan rezeki...dan dapat anak yg soleeh atau solehah

better guna yg jenis strip tu. sy perasan yg ni kurang sensitif skit. masa sy test tgh pregnant 6w pakai yg ni still double line nampak kabur tp yg strip tu terang2 keluar double line

1y ago

Betul saya pun pakai ni lambat skit nak terangnya. Pakai strip or dipntell mmg terang dah

Ada tu sis nnti ulang cek pakai clear blue plak tp minggu lain … msti lg terang jaga diri sis jgn buat kerja berat jga mkn … asid folik jgn stop

Alhamdulillah pregnant ni pn😊 semoga dipermudahkan

tahniah pn.. jaga diri baik baik ya..

sy guna yg ni jugak memng elok

pregnant & tahniah 🎉🥳