Upt test negatif

Hi nak tanya saya dah lewat period 4 hari tapi bila check upt test negatif, adakah terlalu awal untuk kesan kehamilan?

4 Balas

sama la da lewat 3hari uzur bila cek negatif..still tunggu uzur or hamil ni..boleh share pengalaman tak

2y ago

saya lewat 2 Hari tadi check upt positive tapi Masih takut sebab sebelum ni pernah chemical pregnancy. Hari kelima dah period . takut Kali ni pun Sama juga.

Ada dua sebab..faktor ganguan hormon atau masih awal tak dpt detect.

try dalam seminggu Klau mcm masih juga 2minggu lh mcm tu mcm sy

2y ago

Kiranya awak pun awal kehamilan check negative ke? Lepas dua minggu baru dapat detect? Semoga ada rezeki untuk saya dan suami 🥺

sama dengan saya.2bulan dh xdtg period.cek upt negatif