Mengandung Ker,,

Harini hari ke 13 lewat period, Tapi tadi ada kluar darah coklat2... Lepastu saya try test upt, Nampak line samar2... Emm adakah positif? Ada yg pernah alami macam ni?

Mengandung Ker,,
6 Balas

Mngkin pregnant. Darah coklat yg kluar tu mngkin darah implantasi janin yg menempel kat rahim. Nnti try upt lpas bbrpa hri insyaallah terang...

Repeat test selang 2 hari sis. Kalau line makin terang InsyaAllah ada rezeki

Test lg nnt sis.. sbb nie nmpk mcm strip dh dibiarkan lebih 3-5 minit..

5y ago

Ouh ok sis tq ye.

Hmnn try to check again in a few days

Cuba repeat test lg 3 4 hari

myb prggy.. nnt test lg..