Please help, ni positif ke negatif ya?

Lewat period 3 hari, semalam test upt keluar macam ni. Korang nampak 1 ke 2 line ya? Please help mak yg dah 7 tahun x preggy ni. Thankyou ~ #SeriusTanya #bantujawab #TTC

Please help, ni positif ke negatif ya?
5 Balas

sy nampak ada 2 line... InsyaAllah ada rasanya tu...xpun tunggu 2 3 hari pastu test lg sekali...pape pun jaga diri baik²...

Tahniah sis, positif tu. Jaga diri baikk2 ye, nanti repeat upt 2 hari lagii, inshaAllah line teranggg lagii

saya nmpk 2 line..tp smar2 lg tu..try smggu lg..inshaa Allah ada tu...🤲🏻

double line. congrats

Positif tahniah