susu untuk naik berat bayi

Ibu2 boleh kongsikan susu apa yg boleh naikkn berat bdan bayi 3bulan.. masa cek up 2bulan 3.9kg.. 3bulan 4.6kg.. nurse cakap tak berapa ok ..dah 2kali Draft bby line kuning.. skg nk bg cuba susu dumex.. sblm ni anmum.. kalo cek up 4bulan masih line kuning.. akan refer dokter/pakar pemakanan..

27 Balas

Susu s26...susu neslte NAN...susu Dugro plus...susu Dugro sure...ni semua boleh naikkan berat baby...tapi tgk umur baby dulu susu mna yg sesuai...klu newborn sampai 6 bln elok s26.. tpi mmg mahal sikit..

4y ago

skg nyusu skit2.. mgkin bby xnk susu dupro ni..