Naikkan tinggi badan bayi 3 bulan

Hi moms, mggu lpas check up bby msih dlm graph line kuning utk tinggi badan bayi. Ada x tips @ susu formula utk naikkan tinggi bayi. Berat bdan dia ok, tinggi je x cantik

2 Balas

tips saya la tk thu la menjadi ke tk haha tpi tiap kali lps mandi ke, lps dia poo ke kn, mesti kita ade sapu minyak dkt tapak kaki, bawah betis semua kan? urut² kaki tu dri peha ke hujung jari kaki. mcm urut dri atas urut² sampai hujung kaki tu. sbb anak saya buat mcm tu. buat hari² insyallah ok. tk naik bnyk pun biarlah naik sikit pun dh alhamdulillah try ok mummy

6mo ago

haah yela sbb baby mana ade vitamin ke ape ke utk cpt tinggi kn..jadi cara mengurut la ikhtiar utk dia tinggi hahaha

bby berisi ke?

6mo ago

Boleh katakn brisi juga sis