Susu fm apa utk naikkan berat bayi?

Hai, anak sy lahir 2.6kg. Masa 3bulan berat 4.9kg je. Doc sarankan bg appeton 0-12 tu. Sy jugak tukar susu dr lactogen ke s26gold. Timbang 4bulan naik cuma sikit 5.3kg je. Terkini timbang 5bulan pon naik sikit je 5.6kg. Tinggi dia ok line putih, berat pon line putih tp bmi dia line kuning. Ada sapa2 tahu x susu apa utk naikkan berat bayi? Sy sempat menyusu badan bayi 2mggu je sbb sy on ubat asma yg ada steroid (asma kronik) jd x sesuai menyusukan bayi. Terima kasih 🙏🏻

2 Balas

Sy Aini, agent berdaftar G-Star R-Rayyan. Since sy pregnant sampai anak lahir n skrg anak umur nak masuk 3y masih consume susu kambing r-rayyan. Alhamdulillah berat naik elok, x sembelit. Susu Kambing R-Rayyan sesuai dari bayi seawal newborn sehingga dewasa atau warga emas, ibu 🤰, berpantang & ibu menyusu. Jom ikhtiar dgn susu kàmbing R-Rayyan 😊 Tekan link untuk info lanjut 👇 http://www.wasap.my/60167360645/RRayyan

similac neosure khas utk bb kurang berat..mmg terbaik.ank sy mnum..kejap je berat tinggi bmi cantik

9mo ago

boleh..awk cube dlu