susu untuk naik berat bayi

Ibu2 boleh kongsikan susu apa yg boleh naikkn berat bdan bayi 3bulan.. masa cek up 2bulan 3.9kg.. 3bulan 4.6kg.. nurse cakap tak berapa ok ..dah 2kali Draft bby line kuning.. skg nk bg cuba susu dumex.. sblm ni anmum.. kalo cek up 4bulan masih line kuning.. akan refer dokter/pakar pemakanan..

27 Balas

Anak saya lahir 2.47kg je, 1bulan20 hari dah 4.8kg. Full bf je

4y ago

kdg 3jam 3oz atau 4oz.. kdg2 kna pksa juga sbb dia asek nk main

Anak sy lahir 3.3kg..skrng dh 4bulan++ 6.8kg..fully BF

Susu dutch baby. Baby saya 5bln, 7.8kg .

4y ago

tgh bg balik susu dutch bby..

Coba frisogold plk sis

4y ago

skg bg dutch bby balik..

Try dutch baby.. 😊

4y ago

ada bag cuba masa mula2.. asek nangis je.. mcm xcukup susu... lps tu tukar ke anmum.. skg tgh cuba dupro..

Bg susu s26

Nan pro