BATUK KETIKA HAMIL

Ibu2 ada x yg batuk saat2 pregnant? Sy baru sembuh dari demam. Cuma batuk ja x hilang lg. Bila waktu malam makin menjadi jadi batuk ni, rasa gatal dlm tekak ni... Boleh ka time pregnant kita makan ubat batuk? Masa demam haritu pun sy xda makan ubat apa2 sebab risau kandungan.memandangkan batuk ni x pandai nk lega memang sy x tahan da rasa mcm nk jumpa dokter ambil ubat.😭

1 Balas

Macam sy dulu sy minum delima gulsan ja bila batuk2/sakit tekak. Kalau suami batuk2 pun sy bayi minum tu ja. In shaa Allah berkurang sikit 😁

2y ago

oo yka .blh cuba tq sis😍