Makan ubat dokter bagi tak jalan, apa perlu saya buat ?

As salam.. skrg tgah musim batuk demam selsema.. sy baru berjangkit demam batuk dari husband, da makan ubat dari dokter x jalan masih x kurang batuk sehingga saya susah nak tido sebab rasa sesak di dada.. Ada solution lain tak mommy2 ? Sumpah x tahan bila kena batuk2 yg teruk time preggy ni 😢

2 Balas

sama lah dengan saya . baru je sebulan lepas sihat dari demam batuk selesema., ni datang lagi balik. banyak dah makan ubat ni.

mkn perahan limau dgn madu