Saya terminum ubat batuk cap ibu anak, sebab gatal teruk.

Saya batuk dan selsema sekarang ni. Jadi saya makan ubat batuk cap ibu anak yang suami beli sebab dia pun tengah batuk bila terbaca komen2 kawan2 bahaya ubat batuk ni rasa kesal pulak termakan. Kalau 1 sudu ada apa2 infek sampingan pada bby x.. atau esok saya kena jumpa dc. Suami bagi saya air kelapa tadi... Sekarang kandungan 7 bulan.. harap x ada apa2

3 Balas

minum air limau ja sis limau tox tak payah campur air sis perah ja limau tu lepas tu campur garam lepas tu batuk berkurang sis macam saya pun haritu batuk teruk sis minum ja air limau campur garam sebab mak saya bagi tahu..

InsyaAllah selamat, dah tertelan tu muntahkan pun tak guna dah.. cuma dah batuk teruk, tengah mengandung lagi, seeloknya jumpa la Dr esok.. semoga cepat sihat dan dijauhi sebarang kemudaratan untuk ibu dan anak..

2y ago

amin nasib baik anak ni aktif semula riasu dia x gerak jer tadi

ubat tu xssuai utk pregnant. kalau rse xsihat2 better prgi jmpe dr terus ..