Masalah susah tidur malam.

Hi ibu2, ada tak sesiapa yg mengalami masalah susah tidur malam. Pukul 3/4 pagi baru boleh tidur dan bangun 1/2 petang. ?

21 Balas

Sama la ngan saya.. Kol 4pgi baru boleh lelap.. Esok tu kol 12tnghri baru bngun.. Mlm mmg susah tido..

Sya mlm xleh tido bila pagi dlm pkul 5 bru bole lelap.. Kandungan dh nk masuk 36 week

Sy plak waktu paling nyenyak tdo lps subuh sampai tengahari. Mlm kaki lenguh la mcm2.

Saya 36week sama tk boleh tido gak ..lps subuh bru boleh tido smpi tgh hari ...hmm ...

4y ago

Sama ngn sy.

Akeg dah 35week lg xblh tdo,,, pusing kanan kiri sb baby dah besar

Mase 1st trimester pling tk selesa. Skrng 2nd trimester ok

Ada tapi nanti akan normal balik

Setiap hari susah tidur 😁

Sama lahhhhh

Normal