Susah tidur

Hi mommies, sy preg skrg 9w lebih. Normal ke skrg susah tidur malam?? Pkul 3/4 pagi baru boleh tidur. Golek kanan kiri terlentang smua tak kena. Ada tak sesiapa ada pengalaman mcm sy?? Normal ke utk 9 minggu kandungan susah tidur?? Ada tips utk bagi tidur selesa?? #firstbaby #advicepls #ingintahu

2 Balas

sy Plk mlm jam 8 mcm tu awal tidur last² tejaga mlm² jam 1 Smpai 4subuh..😅

2y ago

Sy masa 6/7 mnggu camtuh asyik tidur ajee. Manjang rasa tak ckup tidur. Pastuh bangun 3/4 pagi dh tanak tidur. Main phone smpai subuh 😂 Nih masuk 9 mnggu jadi mcm ni pulak. Mata tuh ngantuk tapi duk hembus nafas sana hembus sini pusing tu tak kena tetbe panas tgh malam. Pelik2 lari dari habit kita 😂😅 taktau lh mmg akan ada perubahan n normal ke atau tak 😂

normal..