Baby 1 bulan tak tidur 3/4 jam

Baby saya baru 1 bulan lebih asik meragam sampai tak tidur dekat 3-4 jam straight.. bagi susu taknak, tak kembung apa tapi masih susah nak tidur. Kadang kalau ngempeng pun kejap je pastu bangun balik #firstmom

3 Balas

Baby sy pun waktu sebulan macam tu sis. Tapii alhamdulillah sekarang dah sebulan lebih nii ok balik. Jangan risau. Sy rasa normal jee

Normal sis baby sebulan 2 mmg meragam & nangis sbb dia masih ingat dlm perut lg

jgn minum minuman berkafein sprti Susu kopi/tea sbb bby x bolh tidur jgk