minuman

Ibu semua.. Sy nak tanya... Boleh X minum Sy Minum tea o Limau AIs... Teringin sgt nak Minum... Pregnant 5 bulan

9 Balas

Boleh je klu nak minum. Saya minum masa pregnent dan kandungan dh 8bulan. Sampai nak bersalin tetap nk teh o ais limau. Org ckp jgn minum ais selalu nnti anak besar. Dan anak sy lahir mmg besar. 4.08kg😁😁

5y ago

Welcome..!

Kalau ikutkn kalau minum tea o or pape tea leh sbbkn hb low... Also berkafein... Tp klu dh ngidam sis minum la.sikit.. jnji dpt rs.. hew3

5y ago

Most wlcme😉✌

saya hb low.. so nurse suruh minum yang masam masam.. makan benda yang masam masam.. so maybe boleh kot tea dgn limau..

5y ago

Tq akk

Blh je. Lega tuuu fuh bestnyaaa 😆

5y ago

Tq akk

Ok je

5y ago

Tq akk

Boleh je😁

5y ago

Tq akk

Boleh 😊

5y ago

Tq akk

blh jerr

5y ago

Tq akk

Boleh je

5y ago

Tq sis