Janin

Ibu semua nampak janin berapa week? Sy dah 7w, td pergi scan ade kantung je. Doktor suruh datang lagi 2minggu. Kalau takde jgk kemungkinan tak jd ??

33 Balas

Semoga semua baik2 ja sis.. Byk yg sma situasi dgn sis trmasuk sya. Esok scan kali ke 2.... Semua dgn izin Nya.

3y ago

kita sama sis. sy skrg dh hari ke 5 tp x byk dah. first day sy byk. sy takut juga sbnrnya. sy dah cek guna clearblue sblum ne , pregnant 1-2. then g klinik sbb pdarahan tp msa tu scan utk 4mggu belum nmpk apa2 lagi.