8minggu5hari scan tak nampak janin dan kantung

Normal ker , upt positif , dah pergi doktor pun , tetap tak nampak janin dan kantung baby ,dah repan 2 kali dah

4 Balas

Sis period regular tak ye ? Saya hari ni 8minggu 3hari pergi scan dah nampak janin dan heart beat , tapi kat scan tulis 8minggu 6hari . Dia ikut pada period kita sis , kalu period kita regular memang tepat , kadang kalau period kita tak regular mungkin akan terlambat sikit untuk nampk janin dan heart beat , tapi sis jangan risau biasanya paling lambat nak nampak janin 12w . Ada tu sis , maybe lambat sikit ❤️ think positive .

1mo ago

thnk you sis bgi semngat

period regular ke x sblm ni ? Ke tersilap bagi tarikh ? Ank frst sy dlu 8mggu baru nmpak kantung. Tp doktor sahkan kandungan sy bru 7mggu.

1mo ago

tak nmpak baby lagi

Scan thru TVS, result dia apa? Doc ckp apa? Sbb biasa atleast nampak yolk sac

1mo ago

ini kputusannya , tak nmpk juga

Try tvs scan tk lagi sis?