8minggu tapi tak nampak pape

Alhamdulillah sy baru cek upt minggu lepas. Tapi sy dalam dilema harini bila scan tak nampak kantung&janin. Memang boleh jd mcmtu ke? Harapnya memang ada la, sebab ni first pregnancy. Setakat ni pulak takde apa2 alahan lagi. Saya semakin tak keruan, betul ke sy ni pregnant. Doktor suruh scan 2minggu lagi

4 Balas

Alhamdulillah tadi saya cek semula dah nampak kantung, dan saiz kantung tu doktor kata baru masuk 5weeks. kena scan semula 3minggu lagi. semoga yang baik2 je untuk baby aaminn

saya haritu pun masa first pergi KK 2x doc scan sebab tak nampak 😂halus sangat kantungnya. 30hb ni gi scan lagi sekali. harap2 dah besar la dari haritu

5mo ago

InsyaAllah semoga baby semakin membesar sihat

Awaakkkkkkk. Saya pun baru scan 7w takda kantung/janin lagi. Doc minta repeat lg 2 minggu. Frust rasa.

6mo ago

belom ada buat amik darah beta hcg tu

masa check upt dh berapa lama delay period? and period cycle regular x?

6mo ago

awak klu nk kepastian boleh check darah beta hcg selain guna tvs scan